REVOLUSI BAHARU BOUGAS BEAUTY

 

IMG 20240505 160338

Bougas Beauty, sebuah jenama tempatan yang terkenal dengan produk-produk penjagaan kulit dan kecantikan, hari ini memperkenalkan Nabila Razali sebagai duta rasmi terbaharu jenama itu. Bermula tahun 2017, dengan penamaan Elfira Loy sebagai duta pertama Bougas Beauty diikuti dengan Amira Othman, Wany Hasrita, Tasha Manshahar, dan Hanis Zalikha.

Menerusi Majlis ‘Bougas Raya Premiere: Product Launch and Ambassador Unveiling’ yang berlangsung di Glamhall Damansara, pelantikan personality industri muzik dan TV Malaysia itu adalah usaha untuk melancarkan wajah baharu barisan produk asas penjagaan kulit Bougas Beauty.

Terkenal dengan enam produk asas penjagaan kulit (facial cleanser, face scrub, advanced serum, rejuvenating toner, hydrating sunscreen, all-day moisturizer), Bougas Beauty meneruskan momentum perniagaannya dengan mengembangkan lagi jaringan produk Bougas iaitu penambahan produk terbaharu – facial cleanser dengan formula yang berbeza.

Pengasas dan pengarah Syarikat Bougas Beauty, Puan Erni berkata, pelantikan Nabila Razali amat bersesuaian kerana pesona ceria, unik dan berseri Nabila melambangkan wajah baharu barisan produk asas penjagaan kulit Bougas dengan pelbagai rona ceria yang baru dilancarkan hari ini.

“Pembaharuan wajah produk asas Bougas mampu untuk memberi imej segar terhadap jenama Bougas selain dapat menarik minat pelanggan baharu dan mengekalkan perhatian pelanggan yang sedia ada”.

“Penyesuaian dengan trend semasa dan keperluan pelanggan Bougas juga amat dititikberatkan oleh kami. Semoga dengan pengambilan Nabila Razali sebagai duta jenama dapat membawa sinar baharu untuk Bougas Beauty terus melangkah maju”.

Majlis Bougas Raya Premiere ini turut dihadiri oleh barisan selebriti terkenal tempatan seperti Bella Astillah, Sheryl Shazwanie, Izreen Azminda dan pempengaruh sosial media serta penjual semula sah Bougas Beauty.

Penafian! – Artikel yang disiarkan dan dikongsi di laman web MyPermohonan serta artikel berkaitan dengan "REVOLUSI BAHARU BOUGAS BEAUTY" adalah ringkasan daripada sumber asal. Pihak kami tiada kaitan dengan agensi kerajaan, syarikat ataupun pengeluar posting asal. Untuk maklumat lanjut sila ke halaman Penafian.

Leave a Comment