ACIGOLD MEMBUAT INOVATIF TEKNOLOGI BAHARU MELALUI PRA PELANCARAN BERASASKAN ‘WEB3 BLOCKCHAIN-BASED ECOSYSTEM’

ACIGOLD
PRA PEMBUKAAN ACIGOLD WEB3 BLOCKCHAIN
ACIGOLD WEB3 BLOCKCHAIN

Kuala Lumpur: 3hb Ogos, 2023: ACIGOLD® ialah syarikat yang bermula di Amerika Syarikat dan Dubai, dan kini mereka telah membuka cawangan baharu di Malaysia. Mereka teruja untuk memperkenalkan aplikasi baharu bernama ACI CHAT® dengan kerjasama kumpulan yang mengajar tentang teknologi blockchain di Sabah, Malaysia. Aplikasi ini membolehkan orang ramai bercakap dengan orang yang mereka sayangi dan juga memperoleh wang semasa menggunakannya. Ia boleh dimuat turun pada peranti Android dan iOS.

ACIGOLD® juga menawarkan ekosistem pelbagai fungsi yang merangkumi sebuah lagi aplikasi Mesyuarat Langsung (Online Meeting) dalam talian ACI LIVE®, aplikasi mesyuarat ACI LIVE® membolehkan pengguna menjalankan mesyuarat, seminar dan persidangan dengan rakan sekerja dan pelanggan dari seluruh dunia, menghapuskan keperluan untuk perjalanan fizikal dan mengurangkan kos yang berkaitan, aplikasi ini juga tersedia pada versi Android(PlayStore) dan iOS (Appstore).

Teknologi blockchain Web3 terbina memastikan semua interaksi dan transaksi pada platform ACIGOLD® adalah selamat dan telus. Dengan menggunakan decentralised rangkaian, ACIGOLD® menghapuskan keperluan untuk pengantara, membolehkan ekosistem yang lebih cekap dan kos efektif untuk penggunanya di seluruh dunia.