ACIGOLD MEMBUAT INOVATIF TEKNOLOGI BAHARU MELALUI PRA PELANCARAN BERASASKAN ‘WEB3 BLOCKCHAIN-BASED ECOSYSTEM’

PRA PEMBUKAAN ACIGOLD WEB3 BLOCKCHAIN
ACIGOLD WEB3 BLOCKCHAIN

Kuala Lumpur: 3hb Ogos, 2023: ACIGOLD® ialah syarikat yang bermula di Amerika Syarikat dan Dubai, dan kini mereka telah membuka cawangan baharu di Malaysia. Mereka teruja untuk memperkenalkan aplikasi baharu bernama ACI CHAT® dengan kerjasama kumpulan yang mengajar tentang teknologi blockchain di Sabah, Malaysia. Aplikasi ini membolehkan orang ramai bercakap dengan orang yang mereka sayangi dan juga memperoleh wang semasa menggunakannya. Ia boleh dimuat turun pada peranti Android dan iOS.

ACIGOLD® juga menawarkan ekosistem pelbagai fungsi yang merangkumi sebuah lagi aplikasi Mesyuarat Langsung (Online Meeting) dalam talian ACI LIVE®, aplikasi mesyuarat ACI LIVE® membolehkan pengguna menjalankan mesyuarat, seminar dan persidangan dengan rakan sekerja dan pelanggan dari seluruh dunia, menghapuskan keperluan untuk perjalanan fizikal dan mengurangkan kos yang berkaitan, aplikasi ini juga tersedia pada versi Android(PlayStore) dan iOS (Appstore).

Teknologi blockchain Web3 terbina memastikan semua interaksi dan transaksi pada platform ACIGOLD® adalah selamat dan telus. Dengan menggunakan decentralised rangkaian, ACIGOLD® menghapuskan keperluan untuk pengantara, membolehkan ekosistem yang lebih cekap dan kos efektif untuk penggunanya di seluruh dunia.

CO-FOUNDER ACIGOLD
CO-FOUNDER ACIGOLD

Kami sangat teruja untuk memperkenalkan ACIGOLD® kepada dunia,” kata Yg Bhg Dato’ Sheikh Jamal, Pengasas dan Pengerusi ACIGOLD® (Alternate Commodities Index Worldwide). “Matlamat kami adalah untuk mencipta platform komprehensif yang membolehkan individu bukan sahaja berhubung dengan orang tersayang tetapi juga meneroka ufuk baharu dalam dunia perniagaan. Dengan ACIGOLD®, pengguna kini boleh mengubah minat mereka untuk berbual menjadi sumber pendapatan, Perniagaan Dalam Talian dan membeli-belah secara percuma, Ia adalah situasi menang-menang untuk semua Pihak yang penguna terlibat.”

Selanjutnya, Pasaran Beli-belah dalam talian sebuah aplikasi lagi ACI STORE® tidak lama lagi akan tersedia pada versi Android dan iOS di Appstores. Dengan tujuan untuk menyediakan individu dengan lebih fleksibiliti dan kemudahan, ACI STORE® memperkasakan pengguna untuk bekerja dari keselesaan rumah mereka sendiri, membantu mereka memulakan peluang perniagaan dalam talian baharu. Lebih-lebih lagi, pasaran beli-belah dalam talian ACI STORE® menawarkan pelbagai jenis produk, memudahkan pengguna mencari dan membeli barangan yang mereka kehendaki di satu lokasi yang mudah.

Tambahan pula, ACIGOLD® teruja untuk mengumumkan pra pelancaran ACI EXCHANGE® (CEX) aplikasi Centralised Blockchain DeFi Web3, Tidak lama lagi akan disenaraikan di CoinMarketCap (CMC) pada 18hb November, 2023. ACI EXCHANGE® Centralized Exchange adalah platform yang membolehkan pengguna jual beli matawang kripto sesama sendiri P2P, platform ini membolehkan pengguna membeli, menjual dan berdagang mata wang kripto dengan mudah, mengembangkan kewangan mereka melalui kelebihan yang ditawarkan oleh teknologi blockchain Web3 di ACI EXCHANGE®.

ACIGOLD
PENERAJU KERJASAMA ACIGOLD

Matlamat ACIGOLD® adalah untuk mengubah sepenuhnya cara individu bersosial, bekerja dari jauh dan menjalankan transaksi dalam talian.

ACIGOLD®, dengan ekosistemnya yang luas dan objektif utamanya untuk menjana peluang untuk pengguna di seluruh dunia, berada pada kedudukan untuk muncul sebagai pendahulu dalam Industri Rantaian Sekat Web3.

Leave a Comment