Penyanyi Lah Ahmad Akan Membuat Persembahan Live di Istana Budaya

IMG 20230925 125700

Konsert penuh semangat akan dianjurkan oleh Rubbertapper Production House (M) Sdn Bhd untuk meneruskan kedudukan unik mereka dalam seni persembahan. Lah Ahmad telah dipilih sebagai bintang utama untuk acara ini, dan mereka berbesar hati untuk mengumumkannya. Konsert ini akan berlangsung di Istana Budaya. Jadi jangan lepaskan peluang untuk merasai keindahan seni Istana Budaya dalam konsert yang pasti memukau hati para peminatnya.

Konsert kali ini bukan sahaja menampilkan beberapa artis jemputan malah Lah Ahmad akan bergabung bersama Orkestra Simfoni Universiti Malaya di bawah pimpinan YBhg Profesor Dr. Hanafi Husin, Dekan Fakulti Seni Kreatif Universiti Malaya untuk mengiringi persembahan beliau disamping pemuzik professional yang lain.

Lah Ahmad akan memukau peminatnya selama dua jam dalam konsert yang penuh semangat ini. Beliau akan mempersembahkan 21 lagu, menyajikan pengalaman mendalam kepada semua peminat yang bakal hadir. Jangan lepaskan peluang unik ini untuk menyaksikan beberapa penyanyi undangan yang bakal menggegarkan panggung.

Pilihan Lah Ahmad untuk konsert ini adalah hasil daripada kebolehannya memberikan persembahan secara langsung yang luar biasa, serta semangatnya yang sentiasa menghadirkan penampilan terbaik untuk peminatnya. Beliau telah mengukir nama dalam industri hiburan selama lebih dari 25 tahun, dan prestasinya yang memenangkan Anugerah Persembahan Vokal Terbaik di AJL ke-22 turut menjadi bukti akan kehebatannya.

Temui Lah Ahmad dalam konsert Lah Ahmad Jatuh Cinta Live at Istana Budaya pada:-

Tarikh: 7hb Oktober 2023 (Sabtu)

Masa: 08:30 malam – 11:00 malam

Lokasi: Panggung Sari, Istana Budaya, Kuala Lumpur

Harga Tiket: Ayu (RM390.00) Ulang Tahun (RM290.00) Sempurna dan Terbaik (RM210.00) Kerna Sayang (RM170) Adinda (RM130)

Jangan lepaskan peluang untuk bersama-sama menyaksikan persembahan istimewa daripada Lah Ahmad di pentas berprestij, Istana Budaya. Tiket boleh didapati di https://ilassotickets.com/

IMG 20230925 132537

Leave a Comment