Nayli B telah melancarkan produk terbaharunya dalam acara Asia’s Jewellery, Handbag, Accessories Conference and Trade Show (AJHA) di Hotel Royal Chulan, Kuala Lumpur pada 26 Ogos 2023.

IMG 20230826 111111

Kuala Lumpur ( 26 Ogos 2023) – Acara Asia’s Jewellery, Handbag, Accessories Conference and Trade Show (AJHA) telah menghiasi Hotel Royal Chulan, Kuala Lumpur dengan pelbagai barangan mewah, tas tangan dan aksesori dari rantau Asia. Kehadiran yang hebat ini disaksikan oleh para pakar terkemuka dan peminat daripada pelbagai penjuru.

Acara ini dirasmikan oleh Datuk Seri Isham Ishak, Ketua Setiausaha Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri, mencerminkan sokongan kuat pihak kerajaan terhadap industri ini. Ditaja oleh Best Events Productions di bawah kepimpinan Sarah Bakri dan Datin Dr. Raskidah Ali, pengasas Nayli B, AJHA telah muncul sebagai platform penting untuk pertukaran idea dan penjanaan idea dalam kalangan pelaku industri.

IMG 20230826 111406
                      Datin Dr. Raskidah Ali, Pengasas Nayli B 

Puncak acara ini menyaksikan pelancaran produk terbaru oleh Nayli B, merenungi inovasi dan kecantikan yang dihasilkan dalam dunia berlian dan perhiasan. Seminar yang berkaitan dengan kelestarian dan pemanfaatan media sosial seperti TikTok telah mencuri tumpuan, memberi wawasan kepada hadirin mengenai dinamika semasa.

IMG 20230826 100724

Booth yang tersedia di acara ini adalah ruang bagi peminat dan pengunjung untuk merebut peluang mendalami lebih lanjut mengenai industri ini. Nayli B, MODA (Malaysia Official Designers Association), China Fashion Association, Nusantara, Jwelin, dan Footprint Mechanis semuanya turut bersinar dalam pameran ini. AJHA telah menghimpunkan pemain-pemain utama dalam industri untuk berkongsi kepakaran dan pengalaman mereka, menjadikan acara ini sebuah penanda aras dalam kalender berprestij industri.

Leave a Comment