Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Di Jabatan Perdana Menteri

Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Di Jabatan Perdana Menteri Serta Di Pelbagai Kemeterian / Jabatan.  Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) telah membuka peluang kerjaya dan jawatan kosong kepada semua Warganegara Malaysia untuk menyandang jawatan seperti dibawah :

MAKLUMAT JAWATAN

Jawatan : Pembantu Operasi Gred N11

Lokasi Jawatan : Semenanjung Malaysia

Nama Majikan : Pelbagai Kementerian / Jabatan

Gaji : RM1,216.00 sehingga RM2,983.00

Tarikh Tutup Permohonan : 6 Februari 2022

Screenshot 2022 01 30 112855
Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Di Jabatan Perdana Menteri 3

Syarat Lantikan Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11

Calon bagi lantikan Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :
  1. Pentaksiran Tingkatan Tiga (PT3)/Penilaian Menengah Rendah (PMR) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan. (Gaji permulaan pada Gred N11: RM1,216.00) atau
  2. PT3/PMR atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan dan memiliki lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan [kecuali Lesen Memandu Percubaan (P)]. (Gaji permulaan pada Gred N11: RM1,262.15)

Deskripsi Tugas Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11

  • Melaksanakan tugas-tugas dalam membantu melicinkan perjalanan urusan pejabat seharian melibatkan pergerakan fail, penghantaran dan pendaftaran surat/dokumen/saman/notis serta pemanduan kenderaan.
  • Memandu dan menyenggara kenderaan yang diliputi oleh lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E.
  • Bertanggungjawab melaksanakan tugas-tugas operasi am bersifat hands-on yang memerlukan keupayaan fizikal di dalam pejabat/jeti [Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)].

Cara Permohonan

Untuk membuat permohonan, anda harus membuat permohonan secara atas talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) di pautan seperti dibawah :

Calon yang telah mendaftarkan permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temuduga dikemas kini pada atau sebelum tarikh tutup iklan.

Hanya permohonan yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan diproses.

Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 6 Februari 2022 (Ahad), Jam 11.59 malam.

Klik disini untuk lagi info jawatan kosong dan peluang kerjaya unutk anda.

Penafian! – Artikel yang disiarkan dan dikongsi di laman web MyPermohonan serta artikel berkaitan dengan "Jawatan Kosong Pembantu Operasi N11 Di Jabatan Perdana Menteri" adalah ringkasan daripada sumber asal. Pihak kami tiada kaitan dengan agensi kerajaan, syarikat ataupun pengeluar posting asal. Untuk maklumat lanjut sila ke halaman Penafian.

Leave a Comment