ZEMVELO MENSASARKAN RM200 JUTA HASIL JUALAN UNTUK TAHUN 2024.

zemvelo%201Para peminat dan pengguna suplemen kesihatan mungkin tidak lagi asing dengan tumbuhan herba Sacha Inchi atau nama saintifiknya, Plukenetia Volubilis. Ia berasal dari Hutan Amazon Peru. Untuk pengetahuan, masyarakat Inca di Peru telah menggunakan Sacha Inchi sebagai sumber perubatan dan kesihatan sejak 3,000 tahun dahulu.

Disember yang lalu, Naurish Sdn Bhd dengan gembira mengumumkan pengambilalihan ZEMVELO, sebuah jenama terkemuka yang tertumpu kepada produk Sacha Inchi, dan kilang pengeluarannya, Sacha Inchi Marketing Sdn Bhd. Strategi ini meletakkan Naurish Sdn Bhd sebagai pemain utama dalam pasaran Sacha Inchi dan meningkatkan komitmennya untuk menghasilkan produk kesihatan berasaskan tumbuhan yang berkualliti tinggi.

Pengambilalihan ini termasuk 22 Syarikat Jenama OEM Sacha Inchi di bawah naungan Sacha Inchi Marketing Sdn Bhd, menandakan perkembangan yang ketara dalam portfolio Naurish Sdn Bhd.

Naurish Sdn Bhd berbangga dengan komitmennya untuk menghasilkan gelatin softgel berasaskan sayuran 100%. Syarikat ini tidak menggunakan bovin atau elemen berasaskan haiwan lain. Ini menjadikan Minyak Sacha Inchi dapat digunakan oleh pelbagai lapisan pengguna, termasuk vegetarian dan vegan. Syarikat ini menekankan kepentingan pemilihan produk oleh pengguna, kerana softgel di dalam pasaran mungkin berasal dari sumber yang bukan berasaskan tumbuhan dan status halal yang meragukan.zemvelo%202Berbeza dengan beberapa produk di pasaran yang mungkin mengisytiharkan softgel mereka berasaskan tumbuhan & halal tanpa pengesahan yang betul. ZEMVELO dengan bangga memegang sijil HALAL dan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Selain itu, syarikat ini berdaftar dengan Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA), mengukuhkan lagi komitmennya terhadap standard global dan keselamatan produk.

Komitmen Naurish Sdn Bhd terhadap kecemerlangan tidak terbatas pada sijil sahaja. Setiap produk mengalami ujian makmal yang ketat untuk memastikan semua tahap vitamin dan omega 3, 6, 9 memenuhi standard kualiti tertinggi. Komitmen ini menekankan usaha berterusan syarikat dalam setiap aspek penawaran produknya.

Alami kecekapan dalam kecergasan dengan softgel ZEMVELO yang mempunyai kadar kelarutan pantas, memastikan penyerapan optimum dalam masa hanya satu minit. Ini menetapkan standard baru, mengatasi kapsul konvensional (vegetable carrageenan) (4 minit) dan softgel (bovine) (3 minit).

Naurish Sdn Bhd berharap dapat membawa manfaat Sacha Inchi kepada pengguna yang lebih luas, mengekatkan komitmen terhadap kualiti, kelestarian, dan kepuasan pelanggan.zemvelo%203

Penafian! – Artikel yang disiarkan dan dikongsi di laman web MyPermohonan serta artikel berkaitan dengan "ZEMVELO MENSASARKAN RM200 JUTA HASIL JUALAN UNTUK TAHUN 2024." adalah ringkasan daripada sumber asal. Pihak kami tiada kaitan dengan agensi kerajaan, syarikat ataupun pengeluar posting asal. Untuk maklumat lanjut sila ke halaman Penafian.

Leave a Comment