SUKSES GEMILANG: SIRI KONSERT AMIR MASDI JELAJAH ALBUM TERBARU PENUH EKSKLUSIVITI

EDD04947 scaled

Ketenaran Amir Masdi terus meningkat dengan persembahan showcase jelajah album yang diadakan di Hard Rock Café, Melaka pada 15 September yang lalu. Malam yang memukau ini turut menyaksikan kehadiran lebih dari 600 peminat yang datang dari seluruh pelusuk negeri.

Amir, yang berusia 27 tahun dengan nama sebenar Amir Syazwan Masdi, telah berjaya memenuhi harapan peminat dengan memberikan persembahan ‘A Class’. Beliau membawakan 21 lagu, termasuk lagu-lagu dari album terbarunya, single lama yang disukai, dan beberapa hit dari penyanyi popular lain.

Amir tidak hanya mempesonakan dengan vokalnya yang hebat, tetapi juga dengan pesona dan kemesraan dengan penonton. Acara ini benar-benar menjadi pengalaman yang tak terlupakan untuk semua yang hadir.

Bagi yang belum menghadiri acara ini, jangan risau. Konsert Amir Masdi akan datang tidak lama lagi. Jangan lepaskan peluang untuk menyertai kami dalam pengalaman muzik yang mengagumkan!

EDD04353 scaled

“Untuk ‘album tour’ ini memang menjadi impian saya. Kalau ada album sahaja saya belum betul-betul puas, tapi peluang keemasan ini hadir tepat pada waktunya. Saya sangat gembira dan bersyukur apabila dapat menjayakan projek ini di lokasi pertama di Hard Rock Cafe, Melaka.

“Apa boleh dikatakan, penonton yang hadir pada persembahan siri jelajah album Amir Masdi memang hebat. Tanpa sokongan mereka, mustahil untuk saya berjaya berada atas pentas itu seterusnya menghiburkan mereka semua.

“Tidak dinafikan ‘crowd’ pada malam itu sangat ‘sporting’. Walaupun ada lagu baharu daripada album, tapi mereka tetap menyanyi bersama. Semangat mereka itu menjadi aura untuk saya terus memberikan persembahan lebih baik pada masa akan datang,” katanya.

Pada persembahan selama dua jam itu, Amir diiringi lima pemuzik berpengalaman.

Berita gembira buat peminat Amir Masdi apabila siri jelajah album itu bakal diteruskan di beberapa lokasi lain di seluruh negara tidak lama lagi.

Selepas kejayaan persembahan di lokasi pertama Hard Rock Café, Melaka, seterusnya Amir akan berada di Wilayah Persekutuan Labuan. Maklumat lengkap persembahan ini akan dimaklumkan dalam masa terdekat.

“Ini adalah projek yang bangus sebab saya dapat berjumpa dengan peminat dari pelbagai negeri di Malaysia. Dalam perancangan, kami mahu jayakan di sebanyak lokasi yang mampu. Kalau boleh memang nak buat di setiap negeri, tapi itu akan diuruskan kemudian. Jadi, nantikan pengumuman dari sesame ke semasa,” katanya.

EDD04263 scaled

Menariknya, Amir adalah artis pertama yang membuat persembahan di Hard Rock Café Melaka bersempena ulang tahun ke-10 mereka.

“Pihak Hard Rock Cafe juga ada umumkan satu perkara yang istimewa untuk ‘album tour’ saya ini. Saya adalah artis pertama yang membuat persembahan pada hari ulang tahun ke-10 mereka. Apabila dapat tahu saya terkejut sebab bukan senang untuk menyanyi di Hard Rock apatah lagi mengadakan ‘showcase’ di situ,” katanya.

Penafian! – Artikel yang disiarkan dan dikongsi di laman web MyPermohonan serta artikel berkaitan dengan "SUKSES GEMILANG: SIRI KONSERT AMIR MASDI JELAJAH ALBUM TERBARU PENUH EKSKLUSIVITI" adalah ringkasan daripada sumber asal. Pihak kami tiada kaitan dengan agensi kerajaan, syarikat ataupun pengeluar posting asal. Untuk maklumat lanjut sila ke halaman Penafian.

Leave a Comment