Semakan Surat Tawaran Program Sarjana Muda UiTM Sepenuh Masa Sesi 1 2021

Pengumuman penting berkaitan Semakan Surat Tawaran Program Sarjana Muda UiTM Sepenuh Masa Sesi 1 2021 (Universiti Teknologi MARA) akan dibuka. Pemohon yang telah memohon dan membuat pendaftaran boleh membuat semakan di portal rasmi.

SEMAKAN SURAT TAWARAN MENGIKUT KATEGORI PERMOHONAN

Pemohon yang ingin membuat Semakan Surat Tawaran Program Sarjana Muda UiTM Sepenuh Masa Sesi 1 2021 boleh dibuat melaui 2 cara dan pemohon boleh memilih cara semakan masing-masing mengikut kategori permohonan pendaftaran sebelum ini :

Permohonan melalui Online UPU

Pemohon yang membuat permohonan yang dilakukan melaui akaun Online UPU bagi Lepasan STPM/ Matrikulasi KPM/ ASASI/ STAM/ Diploma Uitm/ Diploma IPT lain telah boleh membuat semakan surat tawaran

bermula pada 17 September 2021 (Jumaat) Jam 3 petang.

Disertakan pautan terus ke Online UPU : (Klik Sini)

Permohonan melalui Online Uitm

Pemohon yang membuat permohonan yang dilakukan melaui akaun Online UiTM bagi Lepasan Penerapan Semester Akhir Undang-Undang UiTM (PI005) dan juga Lepasan Diploma UiTM (yang memohon program Perubatan, Pergigian & Farmasi) telah boleh membuat semakan surat tawaran

bermula pada 17 September 2021 (Jumaat) Jam 3 petang.

Disertakan pautan terus ke Online Uitm : (Klik Sini)

MAKLUMAT LANJUT

Untuk Maklumat lanjut dan pertanyaan mengenai Semakan Surat Tawaran Program Sarjana Muda UiTM (proses pengambilan/syarat program/keputusan kemasukan) ke Uitm boleh hubungi :

No tel : (Klik Sini)

Faks: (+603) 5544 3170 / 5543 8534
Web: http://pengambilan.uitm.edu.my

Pengarah
Bahagian Pengambilan Pelajar
Kompleks Antarabangsa
Universiti Teknologi MARA
40450 Shah Alam, Selangor

Klik Sini untuk lebih info berkaitan semakan hebahan keputsan lepasan STPM/setaraf sesi akademik 2021/2022

 

Penafian! – Artikel yang disiarkan dan dikongsi di laman web MyPermohonan serta artikel berkaitan dengan "Semakan Surat Tawaran Program Sarjana Muda UiTM Sepenuh Masa Sesi 1 2021" adalah ringkasan daripada sumber asal. Pihak kami tiada kaitan dengan agensi kerajaan, syarikat ataupun pengeluar posting asal. Untuk maklumat lanjut sila ke halaman Penafian.

Leave a Comment