Samsonite Minter Mencuri Tumpuan di CuBig, KLCC Junction

rsz 1pavi 18

Pengalaman mewah menanti anda di Pavilion Elite dan CuBig KLCC Junction. Dari 1 hingga 30 November 2023, jemputan eksklusif untuk menyelami keunikan Koleksi 3D Minter oleh Samsonite. Sentuhan kemewahan yang menyeluruh untuk melengkapkan gaya hidup anda.

Dengan menampilkan 3 pilihan warna menarik, ivory, red, dan navy*, serta reka bentuk alur vertikal yang segak serta kemasan aluminium melengkung yang menawan, papan iklan 3D ini mempamerkan bagasi dengan pencirian lengkap dengan definisi segak, selamat, dan mampan, khas untuk mereka yang kerap mengembara.

 

Sistem Roda Suspensi Aero-TracTMII dengan sistem suspensi penyerap hentakan dan mekanisme galas bebola dalaman menyediakan pergerakan selicin sutera, mengurangkan penghasilan bunyi dan getaran untuk pengalaman perjalanan yang mudah. Selain kemudahan cangkuk gantung di bahagian depannya, sistem keselamatannya dipertingkatkan dengan kunci gabungan TSA008 dan zip berganda anti pencurian bagi memastikan ketenangan fikiran walau di mana pun anda berada.

rsz klcc 01

*Hanya varian red, black dan navy boleh didapati di Malaysia

Bahagian luarnya yang mewah dilengkapi bahagian dalam yang dilindungi sepenuhnya oleh lapisan jacquard berkualiti tinggi, dibina menggunakan bahan RECYCLEX™, yang diperoleh daripada bahan PET 100% kitar semula, membolehkan pengembara membantu mengurangkan jejak karbon mereka ketika mengembara. Badan yang boleh dipanjangkan dan pembahagi yang boleh ditanggalkan melengkapkan bahan koleksi yang menarik ini.

Pengurus Besar Samsonite Malaysia, Ambert Khoo berkata, “Keanggunan dan fungsi koleksi Minter adalah sesuatu yang kami cukup teruja untuk kongsikan dengan semua orang. Walaupun ia tidak sama dengan melihat dan menelitinya sendiri, kami percaya papan iklan 3D ini benar-benar menunjukkan keseronokan mengembara serta mempamerkan reka bentuk dan penelitian terhadap perincian yang diberikan terhadap rangkaian ini.” 

Beliau menambah, “Kami berharap rakyat Malaysia menikmati papan iklan itu sama seperti kami menikmati menciptanya dan kami berharap untuk melihat anda memilih Minter untuk pengembaraan anda yang seterusnya.” 

Koleksi ini boleh didapati dalam 3 saiz; 55cm, 69cm dan 75cm, dengan harga RM1,659, RM1,829 dan RM1,999. Untuk maklumat lanjut mengenai koleksi ini, sila layari www.samsonite.com.my atau salah satu daripada kedai Samsonite berikut yang berhampiran dengan anda:

  1. Suria KLCC
  2. Pavilion Elite
  3. Mid Valley Megamall
  4. Sunway Pyramid
  5. 1 Utama
  6. IOI City Mall
  7. Queensbay Mall, Penang
  8. The Spring, Kuching
  9. Pavilion Bukit Jalil
  10. Lalaport Bukit Bintang

 

Leave a Comment