QJMotor Malaysia Mengejutkan Pasaran Tempatan dengan Kemunculan SRK600RC sebagai Saingan Terbaharu!

600RC

MForce Bike Holdings Sdn. Bhd., pengedar eksklusif jenama QJMOTOR di Malaysia, telah menggegar pasaran dengan pelancaran model 600cc yang dinamakan SRK600RC. Dengan prestasi yang ditingkatkan dan rekaan yang memukau, model ini menjadi pilihan utama buat peminat motosikal di seluruh negara. QJMOTOR Malaysia menawarkan model terbaru ini pada harga permulaan RM39,888.00 (tidak termasuk insurans dan cukai jalan) dan hadir dalam dua pilihan warna yang menggoda, iaitu Hitam atau Biru.

Bagi model SRK600RC, ia dipadankan dengan enjin empat silinder, dengan 16 injap dan sistem DOHC. Sifat penyejukan cecair enjin memastikan pengurusan haba optimum untuk prestasi yang konsisten dan cekap merentasi pelbagai keadaan. Menunjukkan kehebatannya, kuasa maksimum SRK 600 RC mencapai 60.0kW pada 11,000rpm adalah bukti keupayaannya untuk melancarkan pecutan yang menakjubkan. Tork maksimum untuk model ini adalah 51.0Nm pada 10,500rpm, memastikan kekuatan yang memuaskan, menjadikan setiap lilitan pendikit pengalaman yang dinamik bagi model ini.

2

Sistem klacnya ialah Klac Basah Berbilang Plat Manual (ASC), memberikan kawalan yang tepat ke atas penglibatan dan pengasingan gear. QJMOTOR SRK600RC ini memiliki transmisi 6-kelajuan secara manual. Dengan berat 225kg, reka bentuk SRK600RC mengimbangi ketangkasan dengan kestabilan yang menyumbang kepada kecekapannya di jalan raya sesuai dengan berat model itu sendiri. Bagisistem brek pula, model bertubuh gah ini dilengkapi dengan Sistem Brek Anti-kunci (ABS) yang menghalang roda daripada terkunci semasa brek keras atau mengejut. Ciri ini membantu meningkatkan prestasi brek keseluruhan dan kestabilan semasa brek.

Model ini mempunyai ciri dan keunikannya yang tersendiri yang sudah pasti memberi pilihan luar biasa kepada peminat motosikal dunia. Mengikut kesesuaian model dan reka bentuknya, model ini dilengkapi dengan spesifikasi enjin yang mengagumkan, pengendalian responsif dan reka bentuk yang direka dengan baik serta menjanjikan perjalanan yang menggembirakan bagi penggemar motosikal dengan penampilannya yang mengagumkan. Model yang dilancarkan ini boleh didapatkan di mana-mana pengedar sah QJMOTOR di Malaysia.

1

Leave a Comment