PELANCARAN TRELER RASMI, OST & MERCHANDISE PENDEKAR AWANG.

awang 1 Mampukah Pendekar Awang menyaingi kutipan Mat Kilau? pada 12hb Disember 2023, telah berlangsungnya pelancararan treler filem , OST dan merchandise eksklusif filem arahan STUDIO KEMBARA yang ke-2 selepas filem Mat Kilau yang berjudul Pendekar Awang Darah Indera Gajah, yang dirasmikan oleh STUDIO KEMBARA sendiri. Menurut mereka yang terlibat, InshaAllah filem ini akan ditayangkan pada 11hb Januari 2024 tertakluk kepada pengesahan daripada pihak Finas.

Pihak yang terlibat di dalam proses pembikinan filem ini juga ada memberitahu, kami benar-benar mengharapkan filem ini akan mendapat sambutan yang hangat serta dapat menghiburkan para penonton kelak. Sebagaimana yang tuan-tuan telah maklum konsep hiburan yang dibawa oleh Studio Kembara ialah Hiburan Bermanfaat. Kami percaya filem ini ada mutu yang tersendiri dan bukan itu sahaja ia juga membawa mesej-mesej yang bermanfaat, bagus dan yang boleh menyuntik semangat cinta akan tanah air serta inspirasi yang diperlukan pada waktu ini.

awang 3

Justeru, musim ini kami menambah nilai sajian kami dan sukacita memperkenalkan tagline baru iaitu Hiburan Bermanfaat Seisi Keluarga. Filem ini sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat sebagaimana tagline.

Pihak pengurusan studio kembara juga bersama-sama mengajak sidang penonton dan rakyat Malaysia amnya untuk beramai-ramai seisi keluarga menonton filem ini. Sukacita kami mencadangkan untuk jadikan filem ini sebagai 1 acara santai keluarga atau acara hari bersama keluarga, beramai-ramai mengukuhkan silaturahim dan ukhwah persaudaraan keluarga dengan datang dan berhibur menonton filem ini.

Kami percaya filem ini sangat berbaloi untuk ditonton, jelas mereka.

awang 2

TRELER RASMI

Treler PENDEKAR AWANG membawa perasaan dan kandungan atmosfer filem kehidupan melalui sebuah lagu yang penuh dengan maksud tersirat selari dengan konten filem PENDEKAR AWANG.

MERCHANDISE EKSKLUSIF UNTUK PEMINAT SETIA

Kami juga ingin memperkenalkan rangkaian merchandise rasmi PENDEKAR AWANG untuk peminat setia kami dengan kerjasama strategik bersama KUMPULAN MALAKAT. Dari pakaian hingga barangan koleksi, setiap item direka khas untuk filem ini. Merchandise boleh didapati di kedai dalam talian kami di platform malakat.com selepas pelancaran dengan membuat pembelian secara Preorder.

Leave a Comment