NEET Empowerment 2.0, Semakan Dan Permohonan

NEET Empowerment 2.0. adalah suatu koloborasi antara University Antarabangsa UNITAR ( Universiti Tun Abdul Razak ) dan PERKESO ( Pertubuhan Keselamatan Sosial ) dalam membantu warganegara Malaysia dalam memulakan langkah pertama di dalam dunia pekerjaan.

NEET EMPOWERMENT 2.0

Dengan lebih 1,000 peluang pekerjaan dan peluang kerjaya untuk yang layak memohon di syarikat-syarikat terkenal Malaysia beserta latihan selama 5 hari untuk mempersiapkan diri pemohon dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan. Dengan koloborasi strategik antara UNITAR dan PERKESO, inisiatif NEET Empowerment akan mendapat sambutan baik dari pemohon yang belum bekerja atau masih mencari pekerjaan. Antara program yang ditawarkan didalam NEET Empowerment 2.0 secara PERCUMA adalah :

  1. Program Profesional dalam Operasi Pejabat Hadapan (Front Office)
  2. Program Profesional dalam Analisis Microsoft Excel
  3. Program Profesional dalam Pemasaran untuk Perusahaan Kecil Dan Sederhana
  4. Porgram Profesional dalam Perkhidmatan Pelanggan
  5. Program Profesional dalam Jualan Dan Pemasaran

 

e3i3NEwSlL5gc d3D8tfnrN 10AALTdKH3 FNBbK3xmw0hIw6EUUgY6cvZt1ASLvXTWqdG4zsbH70XcC3fNrPyH uHOKAYmTVoHWM6SKRmp9KeEoQhhF filB5vv8v1 7g=w2401

SYARAT-SYARAT  PERMOHONAN

Untuk membuat permohonan, anda haruslah mematuhi syarat-syarat yang diberikan. Antara syarat utama dalam permohonan dalam program NEET Empowerment 2.0 koloborasi antara UNITAR dan PERKESO adalah :

  1. Warganegara Malaysia
  2. Berumur dari 18 hingga 60 tahun
  3. Pemohon adalah pekerja yang diberhentikan kerja di sektor Swasta dan mencarum di Skim Sistem Insurans Pekerjaan (EIS)

CARA PERMOHONAN

Untuk permohonan, pemohon yang menepati syarat-syarat yang diberikan boleh membuat permohonan secara atas talian di pautan rasmi UNITAR [Klik Disini]

Klik Disini untuk lebih peluang kerjaya dan jawatan kosong lain untuk anda

Leave a Comment