Merevolusikan Audio Wireless: Alami OPPO Enco Air4 Pro

Kini, OPPO telah memperkenalkan OPPO Enco Air4 Pro, fon telinga tanpa wayar yang mengubah pengalaman mendengar anda dengan teknologi canggih dan prestasi yang luar biasa.

Dilengkapi dengan teknologi Pembatalan Bunyi Aktif (ANC) yang mampu mengurangkan bunyi hingga 49dB dan mencakup frekuensi hingga 4000Hz, OPPO Enco Air4 Pro menjanjikan kualiti bunyi yang jernih dan bebas gangguan, bahkan di lingkungan bising sekalipun. Dukungan tiga mikrofon seni bina double-fed memperkuat pengalaman audio tanpa gangguan.

Diperkuat oleh pemacu besar 12.4mm dan codec Bluetooth LHDC 5.0 yang disahkan Hi-Res Audio, OPPO Enco Air4 Pro menyampaikan pengalaman audio studio sejati. Peningkatan 89% dalam kawasan getaran menjadikan aliran udara lebih baik dengan bass yang lebih mendalam.

1 13

Bersenjatakan hayat bateri sehingga 44 jam bersama bekas pengecasnya, OPPO Enco Air4 Pro memastikan anda dapat menikmati pengalaman mendengar tanpa gangguan. Hanya 10 minit pengecasan membolehkan anda menikmati muzik selama 4 jam – ideal untuk penggunaan harian anda.

Dengan penarafan kalis habuk dan air IP55, OPPO Enco Air4 Pro sesuai untuk gaya hidup aktif dan penggunaan harian. Dengan berat hanya 4.4 gram, ia direka untuk keselesaan maksimum sepanjang hari.

Menggunakan Bluetooth 5.4 untuk sambungan yang stabil dan anti-gangguan, OPPO Enco Air4 Pro memastikan pengalaman lancar dalam permainan dan video. Sokongan untuk dua peranti serentak serta kompatibiliti dengan Android, iOS, dan Windows menjadikannya mudah digunakan pada pelbagai peranti.

Product Image_Exploded View.jpg

OPPO Enco Air4 Pro akan tersedia mulai 27 Jun dengan harga yang kompetitif, hanya RM399. Tersedia dalam pilihan warna Moonlight White dan Midnight Black, ia tidak hanya bergaya tetapi juga tahan lama dengan rekaan yang elegan.

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki OPPO Enco Air4 Pro – pilihan terbaik untuk pengalaman audio tanpa wayar yang lebih baik. Dengan kombinasi teknologi terkini, kualiti audio yang memukau, dan keselesaan sepanjang hari, ia adalah teman ideal untuk gaya hidup moden anda. Untuk maklumat lanjut, kunjungi laman rasmi OPPO hari ini!

(OPPO Malaysia juga memperkenalkan produk tambahan termasuk OPPO Pad Neo LTE – Aurora Purple dan tali jam tangan Silver untuk OPPO Watch X, juga akan tersedia pada 27 Jun dengan harga yang menarik.)

Mari nikmati keunggulan OPPO Enco Air4 Pro dan rasai pengalaman audio yang tiada tandingannya!

Leave a Comment