Merasai Kehebatan Disko: Diskoria dan Sheila Majid Bakal Menggegar Zepp Kuala Lumpur

DSCN7478

Mendengar namanya sahaja sudah cukup untuk membuatkan badan bergoyang dan ingin berdansa. Bayangkan betapa hebatnya apabila kumpulan pelopor muzik disko lokal Indonesia, DISKORIA, yang kini hangat dengan single terbaru mereka, “Badai Telah Berlalu” (bersama Bunga Citra Lestari & Laleilmanino), tampil di depan anda untuk mempersembahkan karya mereka secara langsung.

Inilah yang akan anda nikmati di Zepp Kuala Lumpur pada 14 Jun 2024! MY Deteksi, bersama penganjur Sembang Kari Entertainment dan Tourism Malaysia, dengan bangganya mempersembahkan satu-satunya konsert yang bakal dibanjiri oleh muzik disko menerusi A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID.

Bonus Berganda! Anda akan mendapat bonus berganda kerana penampilan perdana DISKORIA di Malaysia akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran pesohor seni tempatan yang bersinar di Nusantara, Datuk Sheila Majid, sebagai penampilan khas.

DSCN7500

“Ucapkan selamat datang kepada DISKORIA yang akan menyebarkan aura disko dan pesta dalam A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID pada 14 Jun 2024 ini di Zepp Kuala Lumpur.

“Sebagai penganjur, kami di MYdeteksi bersama Sembang Kari Entertainment dan Tourism Malaysia dengan rendah diri dan penuh kebanggaan atas persetujuan legenda Datuk Sheila Majid untuk tampil sebagai penampilan istimewa.

“Mahu tahu bagaimana konsert ini akan berlangsung kelak apabila DISKORIA ‘berpesta’ dan Sheila Majid menjadi ‘bumbu khas’? Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan persembahan mereka dalam konsert ini.

“Ucapan terima kasih juga kepada JEMPUT DENGAR yang akan menjadi artis pembuka konsert ini,” kata Shafika Mazlan dari MYdeteksi.

Malam Magis dan Penuh Nostalgia Pertama kali berkongsi pentas bersama Sheila Majid, pendiri DISKORIA, Merdi Simanjuntak dan Fadli Aat, berharap agar A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID dapat mencipta magis dan membawa masa silam ke dunia masa kini melalui persembahan mereka.

“DISKORIA sangat gembira dijemput ke Malaysia, terutamanya di konsert perdana kami yang bakal menampilkan Datuk Sheila Majid. Bagaimana konsert ini akan berlangsung? Kami pastikan anda akan berpesta ria, mengalami kembali kegemilangan masa silam muzik disko yang dijalin dengan teknologi masa kini,” ujar duo tersebut.

DSCN7494

Jangan Lepaskan Peluang! Pastikan anda tidak terlepas untuk hadir di pesta A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID pada 14 Jun 2024 di Zepp Kuala Lumpur. Nikmati lagu-lagu hits seperti “Balada Insan Muda”, “Pelangi Cinta”, atau “Serenata Jiwa Lara” dengan harga tiket:

  • SERENATA JIWA LARA (RM165)
  • SINARAN (RM165)
  • C.H.R.I.S.Y.E (RM220)
  • BADAI PASTI BERLALU (RM320)

Jangan lewatkan peluang untuk membeli tiket menerusi www.myticket.asia.

Sampai jumpa di A TIME TRAVEL DISKORIA WITH A SPECIAL GUEST SHEILA MAJID di Zepp Kuala Lumpur pada 14 Jun 2024 ini! Pastikan anda hadir dan merasakan malam yang penuh dengan pesta dan nostalgia disko!

Leave a Comment