Konsert Divas & Diamonds 2024: Rossa, Dayang Nurfaizah & Jamal Abdillah Bakal Menggegarkan JB Pada Bulan September Ini!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 12.23.16 PM

Konsert Divas & Diamonds menampilkan gabungan hebat tiga penyanyi terkenal dari Malaysia dan Indonesia: Dato’ Sri Rossa, Dato’ Jamal Abdillah, dan Dayang Nurfaizah. Lebih menarik, penganjur Mega Eve Sdn Bhd akan membuat kejutan dengan mengumumkan seorang superstar tambahan yang akan diumumkan kemudian.

Mega Eve Sdn Bhd ditubuhkan dengan satu matlamat utama untuk menghadirkan detik-detik hebat dalam muzik kepada rakyat Malaysia melalui konsert ‘live’. Inisiatif ini dicetuskan oleh empat pencinta muzik yang telah bergabung tenaga dan impian mereka untuk mencipta pengalaman muzik yang luar biasa.

Ketiga-tiga barisan penyanyi yang bakal menggegarkan Arena Larkin pada September nanti adalah permata berkilau dalam industri muzik negara. Malah, ada di antara mereka telah mengumpulkan lebih daripada 60 album sepanjang kerjaya gemilang mereka.

WhatsApp Image 2024 05 30 at 12.23.16 PM 1

Ketua Pegawai Eksekutif Mega Eve Sdn Bhd, Dr. Farhan Razali, menyatakan bahawa hasil kutipan daripada konsert ini akan disalurkan untuk membantu saudara-saudara Islam di Gaza.

Lima peratus daripada hasil tiket akan disalurkan bagi menyokong bantuan di Gaza, Palestin. Sumbangan ini akan diserahkan terus kepada pegawai Kedutaan Palestin untuk membantu saudara dan saudari di Gaza.

Butiran Konsert

Tarikh: 7/9/2024

Masa: 8 malam

Lokasi: Arena Larkin, Johor Bahru

Leave a Comment