illy Caffè Membawa Aroma Kopi Ke Pusat Beli-Belah Hartamas!

Para pencinta kopi di Malaysia pasti akan teruja dengan berita gembira – illy Caffè kini membuka cawangan baru di Pusat Beli-Belah Hartamas! Terkenal dengan kopi berkualiti tinggi, illy tidak hanya membawa aroma kopi yang memikat ke seluruh dunia, tetapi juga memperkenalkan elemen budaya tempatan dalam setiap hidangan mereka.

Dengan pelancaran cawangan baru ini, illy Caffè menegaskan komitmen mereka untuk memperluaskan pengalaman kopi premium di Malaysia. Pengarah illy Caffè Malaysia, Filippo Migliuolo, menekankan pentingnya penyatuan budaya tempatan dengan produk antarabangsa seperti ‘Strawberry Kiss’. Gabungan unik ini menggabungkan strawberi tempatan dari Cameron Highlands dengan biji kopi import, menghasilkan rasa yang memukau dengan sentuhan tempatan dan global.

Kehadiran chef selebriti terkenal, Anis Nabilah, semasa pelancaran cawangan baru ini menambahkan keseronokan dengan jaminan pengalaman kopi yang tak terlupakan. Dengan semangat yang berkobar-kobar, Anis Nabilah memperkenalkan minuman ‘Strawberry Kiss’ yang kini menjadi pilihan ramai.

1 3

Illy juga memperkenalkan Università del Caffè (UDC) di Malaysia, pusat pembelajaran untuk pencinta kopi. Dari asas hingga perincian barista, UDC menawarkan peluang pembelajaran yang berharga untuk mengeksplorasi dunia kopi.

Majlis pelancaran turut dihadiri oleh artis terkenal daripada Universal Music Malaysia, yang turut menikmati minuman baharu dan meriahkan acara. Antara mereka adalah ALVN, Yonnyboii, Nikira, The Gadys, Killa Driz, dan Razzuan Rosli.

1 4

Illy sentiasa menekankan kualiti dalam setiap cawan kopinya. Dengan hanya menggunakan 1% teratas kopi Arabika, jenama ini memberikan jaminan akan konsistensi dalam setiap hidangan.

Dengan pengalaman lebih dari 90 tahun, illy Caffè telah menjadi pilihan utama di lebih daripada 140 negara. Bermula dari Itali, illy kini menjelajah ke seluruh dunia, membawa bersama aroma dan cita rasa kopi yang tidak tertandingi.

Jom kunjungi illy Caffè di Pusat Beli-Belah Hartamas dan nikmati pengalaman kopi yang tidak akan terlupakan!

Leave a Comment