‘Golden Ticket’ Suria KLCC Kembali: Rebut Peluang Menang Hadiah Mewah!

Suria KLCC, yang terkenal sebagai Pusat Beli-Belah Ikonik Malaysia, telah melancarkan Kempen ‘Golden Ticket’ yang sangat dinantikan. Pada hari ini, kempen tersebut dimulakan dengan acara bersama rakan-rakan media dan pempengaruh ternama. Dari 11 hingga 26 Mei, para pengunjung dapat menikmati pelbagai aktiviti menarik yang disediakan.

Sempena sambutan kali kelima Kempen ‘Golden Ticket’, para peserta berpeluang untuk memenangi e-Baucar Beli Belah Suria KLCC bernilai RM5,000.

Tema karnival menghiasi dekorasi kempen tahun ini, dengan sesi cabutan di Centre Court yang akan menampilkan 100 kotak misteri. Salah satu daripada kotak-kotak tersebut mengandungi hadiah utama iaitu sekeping ‘Golden Ticket’ berupa e-Baucar RM5,000, sekeping ‘Purple Ticket’ bernilai RM50, atau hadiah terbaru tahun 2024, ‘Silver Ticket’.

‘Silver Ticket’ yang diperkenalkan kali ini menjanjikan hadiah mewah yang menarik perhatian pengunjung. Para pemenang ‘Silver Ticket’ berpeluang memenangi pelbagai barangan mewah termasuk gelang Bvlgari, dompet wanita Dior, selendang eksklusif Fendi, beg selempang Gucci, pengering rambut Dyson, rantai emas Luk Fuk, telefon pintar iPhone 15 Pro, kerusi urut Osim, dompet Prada, beg selempang Saint Laurent, Samsung Galaxy Z-Flip 5, rantai berlian Tomei, dan beg bagasi Tumi.

Untuk turut serta dalam kempen ini, para pembeli hanya perlu berbelanja RM1,000 dalam dua resit di mana-mana kedai terpilih. Pemenang ‘Golden Ticket’ dan ‘Silver Ticket’ akan diberi penghormatan di “Wall of Winners” dengan foto dan video mereka dipaparkan di skrin berputar di Centre Court.

Para pembeli akan menerima undangan untuk merasai suasana riang taman karnival, di mana mereka boleh mengambil bahagian dalam perlbagai aktiviti karnival sepanjang tempoh kempen berlangsung. 100 pembeli pertama untuk setiap hari akan menerima sebuah token hadiah. Para pembeli juga berpeluang untuk merakam detik berharga di kios foto yang mana mereka juga akan mendapat salinan foto tersebut secara percuma.

rsz andy kho 3117 scaled 1

Hujung minggu lebih bermakna dengan kepelbagaian aktiviti menarik seperti aktiviti lukisan muka dan belon pusing.

“Seiring dengan pelancaran edisi kelima kempen The Golden Ticket ini, kami berbesar hati untuk meneruskan tradisi kami dalam mencipta memori dan memberi ganjaran kepada pelanggan setia kami.

“Kempen ini menjadi lebih istimewa apabila setiap pelanggan adalah pemenang! Kami amat komited dalam memastikan para pelanggan kami berpeluang untuk menikmati pengalaman beli-belah yang lebih bermakna selain dari melihat usaha ini sebagai sebuah budaya beli-belah yang sihat di Kuala Lumpur,” ucap Francis Tan, Ketua Pengarah Urusan, Suria KLCC Sdn Bhd.

Jangan lepaskan peluang untuk menyertai peraduan ‘The Golden Ticket’ dalam talian, yang menawarkan hadiah menarik di platform media sosial Suria KLCC.

Pusat Beli-Belah Alamanda

Di Alamanda Putrajaya, Kempen ‘Golden Ticket’ bakal berlangsung dari 18 Mei sehingga 3 Jun.

Seiring dengan Kempen ‘Golden Ticket’ yang berlangsung di Suria KLCC, para pembeli yang berbelanja RM500 ke atas melalui dua resit dari kedai kedai terpilih berpeluang untuk menyertai kempen ini. Lokasi kempen ini yang menampilkan 50 kotak misteri bakal menanti para peserta di ruang legar aras G.

Para peserta berpeluang untuk memenangi sekeping ‘Golden Ticket’ yang bernilai RM1,000 dalam bentuk Baucar Pusat Beli-Belah Alamanda atau ‘Yellow Ticket’ juga dalam bentuk Baucar Pusat Beli-Belah Alamanda.

50 cabutan tiket akan dilakukan setiap hari yang terdiri daripada sekeping ‘Golden Ticket’ dan 49 keping ‘Yellow Ticket’. Tidak kurang dari itu, 3 pemenang bertuah berpeluang untuk memenangi sebuah iPad jenama Apple melalui cabutan bertuah eksklusif yang akan diadakan selepas kempen tersebut.

Setiap tiket yang tidak ditebus akan dibawa ke hari yang seterusnya. Secara tidak langsung, para pengunjung mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk membawa pulang ganjaran hebat

Leave a Comment